سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

تمرین عملی بر اساس قصه موراجون و عاقبت سه دانه


1- قصه به صورت نمایشنامه توسط کودکان و مربی تعریف شد. عروسک موراجون توسط یکی از مادران تهیه شده بود و شخصیت های اصلی داستان یعنی سه دانا به صورت عروسک یونولیتی درست شده بود که هر کدام از بچه ها نقش یک شخصیت قصه را بازی می کردند و یک نفر هم با دستان باز در نقش درخت سیب قرار گرفت.


تصویر7





2- کاردستی مرتبط با موضوع قصه:

کودکان نقاشی دلخواه خود را بر روی مقوای سفید کشیدند که اکثرا نقاشی مربوط به محتوای قصه بود، سپس به جای رنگ آمیزی نقاشی، تصاویر را با چسباندن عدس، لوبیا وگندم پر کردند.






تصویر8




مراحل رشد جوانه گندم بر روی مقوا کشیده و چیده شد. سپس در اختیار کودکان قرار داده شد تا آن ها را بر روی مقوای سفید بچسبانند. اکثر بچه ها تمایل داشتند که موراجون ودرخت سیب را هم درست کنند که وسایل لازم مانند کاموا و.. در اختیارشان قرار گرفت تا کاردستی را کامل کنند.





تصویر9



تهیه عروسک موراجون:

وسایل مورد نیاز: جوراب مشکی زنانه ،چشم عروسکی ، پنبه یا پشم شیشه ( اگر پشم شیشه باشد قابل شستشو خواهد بود)، پارچه ی مشکی و قرمز، ساقه ی گلسازی برای شاخکها ، نخ مشکی

ابتدا درون جوراب را با پنبه یا پشم شیشه پر کرده، سپس با نخ مشکی آن را به سه قسمت (سر و تنه و قسمت انتهایی) تقسیم میکنیم بعد با چسب حرارتی چشمها را در قسمت سر قرار میدهیم با تکه پارچه ای قرمز برای آن دهان درست میکنیم. با ساقه ی گلسازی برای مورچه ی خود شاخک گذاشته و با استفاده از تکه پارچه ای مشکی (به شکل مستطیل) که آن را لوله کرده و سر آن پارچه ی قرمز دوخته ایم دست و پا درست می کنیم.


تصویر10



[ سه شنبه 94/1/25 ] [ 9:56 صبح ] [ مدیر وبلاگ ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

همه اعضای مزرعه ایمانی وعلمی بایستی به تعمیق اعتقادات خود بپردازند و سیر مطالعاتی عمومی همه اعضا باید در بردارنده مطالعات معرفتی باشد. بر همین اساس هر چند خانواده با یکدیگر در طی جلسات هفتگی که با هم دارند قسمتی از معارف را مورد مطالعه و بحث و بررسی قرار داده و همان محتوا را درقالب‌های کودکانه اعم از قصه، بازی و... ریخته و با ارائه صورتجلسات هفتگی در وبلاگ دست آوردهای خود را در اختیار سایر اعضا قرار می‌دهند. پیشنهاد ایشان در زمینه سیر مطالعات معرفتی عمومی همه اعضای مزرعه ایمانی و علمی نیز، ذیل عنوان "سیر مطالعات اعضا" در موضوعات وبلاگ درج شده است. درکنار این سیر مطالعاتی برنامه علمی معارفی ایشان در جلسات هم اندیشی ماهیانه می‌باشد که به بیان نکاتی معارفی و روش تبدیل آن برای نوجوان و کودک می‌پردازند. 2. دومین محور مزرعه، که باز شامل عموم است مطالعه کتب روانشناسی اعم از روانشناسی رشد، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی شخصیت و بهداشت روانی با تکیه بر منابع اسلامی است چرا که علم روان شناسی از روش‌های تبدیل محتوای معارف کسب شده بوده و همچنین با توجه به تمرکز این گروه بر روی تربیت توحیدی کودک، اگر قرار باشد تمام دست آوردهایمان را به کودک منتقل کنیم گریزی نیست از اینکه به ابزار شناخت روان او بر اساس سن، جنس و شخصیتش تجهیز شویم. 3. سومین محور مزرعه، تسلط به زبان ارتباط با کودک و در واقع فراگیری شیوه انتقال محتوای معارفی به کودک است که در این میان قصه‌گویی و قصه نویسی نقش بسیار مهمی را بر عهده داشته و شرکت در کارگاه قصه نویسی حضوری یا آنلاین و دست به قلم شدن برای نوشتن قصه‌های کودکانه از ابتدای امر، از فعالیتهای گروه بوده است. • لازم به ذکر است که امر تربیت مقوله وسیعی است و بر ما لازم است که به همه جنبه‌های تربیت کودک اعم از تربیت اخلاقی، تربیت هیجانی، مهارت‌ها، انس با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) و ... به عنوان قسمتی از روند تربیت کودکان توجه ویژه داشته و عنایت به بخشی ما را به غفلت در بخشی دیگر دچار نکند پس تمام این موارد نیز در دستور کار مزرعه ایمانی و علمی جهت پرداختن به آن قرار دارد که هر چند وقت یکبار، فعالیت علمی و عملی بر روی یک یا چند اصل به عنوان چشم انداز آن مقطع، مورد توجه قرار می گیرد."
لینک های مفید
صفحات دیگر
امکانات وب


بازدید امروز: 398
بازدید دیروز: 25
کل بازدیدها: 338154